Hypotheken

Een huis kopen is leuk, een hypotheek afsluiten is voor de meeste mensen geen dagelijks werk. Veel klanten stellen een persoonlijk advies in de eigen, vertrouwde omgeving dan ook zeer op prijs. Het is heel praktisch en bovendien heeft u alle informatie die u nodig heeft dicht bij de hand.

Op welke wijze gaan wij om met uw hypotheek, wij hebben de aanvraagprocedure in een overzichtelijk stappenplan samengevat:

Stap 1. De kennismaking en inventarisatie. Wat zijn de wensen en wat is uw situatie, daar nemen we uitgebreid de tijd voor.

Stap 2. Het presenteren van de adviezen. Wat is het beste advies en wat zijn de eventuele alternatieven.

Stap 3. Aanvragen van de hypotheek en van de verzekeringen. Welke geldverstrekker heeft de beste aanbieding die bij het gekozen advies past.

Stap 4. Het tekenen van de hypotheekofferte en van de verzekeringen. Stap voor stap nemen we alles samen nog eens door.

Stap 5. Wij begeleiden u tot de overdracht van het huis bij de Notaris.  Zo heeft elke klant één persoonlijk contact en aanspreekpunt.

Stap 6. Ook na het afsluiten van uw hypotheek kunt u voor vragen altijd bellen of mailen.

Goede voorlichting en een deskundig advies zijn van essentieel belang als het om het kiezen van een hypotheek gaat. Wij helpen u graag bij het selecteren van de hypotheek die het beste bij u past. Wij spreken met u af welke diensten wij voor u zullen gaan verrichten en geven u inzicht in de kosten. Alle afspraken worden vastgelegd in een overeenkomst.
Zo weet u gedurende de hele aanvraagprocedure precies wat u van ons mag verwachten en wordt u niet onaangenaam verrast door onvoorziene extra kosten.                                  

   ‘Steeds op zoek gaan naar innovaties dragen bij aan het onderscheidend vermogen
              en de toegevoegde waarde van Financieel Adviesburo Oude Avenhuis’